Deze week verscheen er weer een nieuw lied van Kinga: 'Ik ben op weg'

Heb jij dit mooie lied van Kinga al gehoord? "Ik ben op weg, wandel met mij mee." De zomerperiode is normaal gesproken een periode waarin velen van ons op weg gaan. Dit jaar ligt dat wellicht anders, maar desondanks mogen we weten dat we onderweg zijn. Elke dag brengt ons namelijk een dag dichterbij het "huis van God, waar we vrij van onszelf zullen zijn." Kijk jij daar ook zo naar uit?

Liedtekst

Ik ben op weg, wandel met mij mee
uit verlangen op weg naar God.
De weg is mooi, maar kan ook moeilijk zijn.
We houden vol. Het gaat niet om ons.

Een weg als verbond tussen God en mens.
Hij gaat dwars door de droge woestijn.
Hemelse weg naar het huis van God
waar we vrij van onszelf zullen zijn.

Ik ben op weg, wandel met mij mee
uit verlangen op weg naar God.
De weg is mooi, maar kan ook moeilijk zijn.
We houden vol. Het gaat niet om ons.

Een weg als verbond tussen God en mens.
Hij gaat dwars door de droge woestijn.
Hemelse weg naar het huis van God
waar we vrij van onszelf zullen zijn.

Oeh...

Ik ben op weg, wandel met mij mee
uit verlangen op weg naar God.
De weg is mooi, maar kan ook moeilijk zijn.
We houden vol. Het gaat niet om ons.

Een weg als verbond tussen God en mens.
Hij gaat dwars door de droge woestijn.
Hemelse weg naar het huis van God
waar we vrij van onszelf zullen zijn.

Vier jouw zomer met de EO! We bieden je de hele zomer lang inspirerende artikelen, leuke filmpjes, boeiende podcasts en allerlei tips voor zomerse avonturen. Kijk snel op het EO-zomerplatform en vind daar elke week weer nieuwe zomerinspiratie.

Meer lezen over:

Speel muziek af