Hoogtediepte wenst jou 'Het Beste' met deze gloednieuwe video en wenskaartenactie

Tijdens het backpacken door Azië had liedschrijver Co Peters alleen ruimte om een ukulele mee te nemen. Op een zonnig strand schreef hij, geïnspireerd door de mooie omgeving, dit lied over de Schepper die bergen kan verzetten, maar ook helpt om bergen te beklimmen.

De videoclip werd opgenomen op het Filipijnse eiland Siargao, waar Co tussen de palmbomen zingt over God die het beste met ons voor heeft. ‘Nu de meeste mensen hun vakantie noodgedwongen in Nederland doorbrengen, kan iedereen met door deze video toch een beetje meegenieten van de prachtige natuur,’ hoopt de singer-songwriter.

Gratis kaartje versturen om iemand ‘het beste’ te wensen

Via de website hoogtediepte.com is er ook de mogelijkheid om iemand gratis een handgeschreven wenskaartje te sturen. Op die manier kun je iemand letterlijk ‘het beste’ wensen.

Hoogtediepte is een project van singer-songwriter Co Peters uit Nijmegen. In september komt zijn debuutalbum uit met negen Nederlandstalige liederen, waaronder ook de single ‘Nieuw Elke Morgen’ die vorige maand verscheen.

Vier jouw zomer met de EO! We bieden je de hele zomer lang inspirerende artikelen, leuke filmpjes, boeiende podcasts en allerlei tips voor zomerse avonturen. Kijk snel op het EO-zomerplatform en vind daar elke week weer nieuwe zomerinspiratie.

Meer lezen over:

Speel muziek af