Even voorstellen… Myrthe Ebbers

Ook deze maand maken we weer kennis met een ‘nieuw gezicht’ bij Nederland Zingt: zangeres Myrthe Ebbers. Tijdens onze opname in Wijk bij Duurstede zong zij samen met een vocal group (die ze zelf heeft samengesteld) prachtige liederen. In de video vertelt Myrthe over de opname, maar ook over wat zingen met haar doet.

Gospel Boulevard

Hoewel Myrthe je nu misschien voor het eerst opvalt, is ze al wel eerder te zien geweest bij Nederland Zingt. Ze is namelijk een van de koorleden van Gospel Boulevard. Vorig jaar november zong ze samen met Gospel Boulevard tijdens het concert in de IJsselhallen het prachtige lied ‘I Love You Lord – Still’.

Benieuwd hoe Myrthe terugblikt op de opname met Gospel Boulevard? Dat vertelt ze samen met medekoorlid Jane Loois in deze video.

Solo

Naast dat ze bij Gospel Boulevard zingt, houdt Myrthe zich in het dagelijks leven nog veel meer bezig met muziek. Zo zingt ze graag op bruiloften, geeft ze zanglessen en dirigeert ze verschillende koren.

De hele maand november is Myrthe samen met ‘haar’ vocal group te zien op de zaterdagavonden bij Nederland Zingt. Kijken dus!

Meer lezen over:

Speel muziek af