Wij zijn geraakt door deze prachtige, meerstemmige uitvoering van ‘Abba Vader’

‘Abba Vader’ is voor veel mensen een enorm dierbaar lied. Het is een lied dat keer op keer blijft raken. Wij zijn in het bijzonder geraakt door deze meerstemmige versie, gezongen door Kees Kraayenoord, Joke Buis en Ralph van Manen. Bekijk de video en laat je ook ontroeren!

Liedtekst

Abba Vader, U alleen,
U behoor ik toe. 
U alleen doorgrondt mijn hart,
U behoort het toe. 

Laat mijn hart steeds vurig zijn,
U laat nooit alleen. 
Abba Vader, U alleen,
U behoor ik toe. 

Abba Vader, laat mij zijn
Slechts van U alleen.
Dat mijn wil voor eeuwig zij
d’Uwe en anders geen. 

Laat mijn hart nooit koud zijn, Heer.
Laat mij nimmer gaan. 
Abba Vader, laat mij zijn
Slechts van U alleen. 

Laat mijn hart steeds vurig zijn,
U laat nooit alleen. 
Abba Vader, U alleen,
U behoor ik toe. 
 

Meer lezen over:

Speel muziek af