Lucy en Martha zingen 'You Raise Me Up'

2 zussen zingen samen 'You Raise Me Up'

Er zijn veel mooie uitvoeringen van het wereldwijd bekende lied 'You Raise Me Up', maar deze willen we ook graag met jullie delen. De zussen Lucy en Martha zingen zo prachtig samen! Bekijk hieronder hun liefdevolle uitvoering van het lied. Wat moet het heerlijk zijn om zo samen met je zus muziek te maken. Kijk je mee?

Lukt het niet om de video 'You Raise Me Up' af te spelen? Klik dan hier voor hulp. 

Liedtekst 'You Raise Me Up'

When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until You come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

You raise me up to more than I can be.

Meer lezen over:

Speel muziek af