Pinksteruitzending met Sela bij Nederland Zingt: bekijk hier alvast de foto's

Met Pasen hadden we een heerlijke uitzending met de band Sela. Een uitzending die op YouTube inmiddels meer dan 100.000 keer is bekeken. Wat zijn we blij dat we komende zaterdag (22 mei) opnieuw een uitzending boordevol prachtige Sela-liederen hebben. Deze uitzending zal geheel in het teken staan van Pinksteren. De opnames van deze uitzending zijn inmiddels geweest. Bekijk hier alvast de foto's en zet zaterdag 22 mei in je agenda!

Paasuitzending terugkijken

Heb jij de paasuitzending met Sela nog niet gezien? Of wil je die nog een keer terugkijken? Hieronder is de totale uitzending (inclusief YouTube-gedeelte) terug te kijken. Veel kijkplezier gewenst!

Uitzending met Sela 'Pasen' - Nederland Zingt

Meer lezen over:

Speel muziek af