Maak jij samen met ons de EO-Jongerendag mogelijk?

Je kent hem vast wel, de EO-Jongerendag. Wellicht ben je er zelf geweest, of misschien gaan jouw (klein)kinderen er wel naar toe? Al vanaf 1975 is het in Nederland een begrip. Wij hebben jouw hulp hard nodig zodat hij in 2022 ook door kan gaan!

De EO-Jongerendag staat bekend als dé plek waar duizenden jongeren uit alle kerken en daarbuiten bij elkaar komen en zien dat ze niet alleen staan in hun geloof. Nu meer dan ooit is deze dag belangrijk. Jarenlang betaalden we als EO de extra kosten van dit evenement helemaal zelf. Helaas is dat niet meer mogelijk en vragen we jouw hulp. Help jij mee?

Bekijk hieronder de oproep van Jurjen ten Brinke, die dochters heeft die er zelf ook heen zouden kunnen gaan.

Help jij mee?

Lees meer op de website via deze link naar de website, en geef jouw gift zodat de EO-Jongerendag 2022 realiteit wordt!

Ook interessant

Speel muziek af