‘De Heer is mijn Herder’ in drie verschillende jasjes: welke is jouw favoriet?

Sommige liederen zijn zo geliefd, dat ze keer op keer gezongen worden. Dat merken we bij Nederland Zingt ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van het lied ‘De Heer is mijn Herder, ‘k heb al wat mijn lust’ (Johannes de Heer 493)? Dit lied is al vele keren opgenomen, en elke keer net even in een ander jasje.

Kijk en luister mee naar deze drie totaal verschillende versies van ‘De Heer is mijn Herder’. Welke spreekt jou het meeste aan?

Elise Mannah op de Nederland Zingt Dag 2015

Samenzang in de St. Christoffelkathedraal in Roermond

Eleven in de Burgerzaal in Zutphen

Aanstaande zaterdag bij Nederland Zingt:

Ben je nu onder de indruk van ‘De Heer is mijn Herder’, gezongen door Eleven? Kijk dan aanstaande zaterdag naar Nederland Zingt. Daar blikken we samen met pianiste en zangeres Denise Brand terug op die bijzondere opname in de Burgerzaal in Zutphen.

Nederland Zingt – Zaterdag 27 november – 18:10 uur – NPO 2 en YouTube

Speel muziek af