Deze week bij Nederland Zingt: Chapter4

Aanstaande zaterdag (11 december) is het eindelijk zover: Chapter4 is te gast bij Nederland Zingt! Op veler verzoek komen zij schitterende liederen zingen, uiteraard met de prachtige harmonieën zoals we van hen gewend zijn.

Over Chapter4

Chapter4 is een vocal group bestaande uit vier mannen: Marijn, Karel, David en Florian. Met z’n vieren leveren ze een uniek geluid en willen ze een boodschap van liefde en hoop doorgeven. Afgelopen jaar bracht Chapter4 hun eerste korte album uit met christelijke liederen, maar bijvoorbeeld ook het bekende ‘Bridge Over Troubled Water’. 

In de uitzending van aanstaande zingen de mannen van Chapter4 allerlei verschillende liederen. Van Sela’s ‘Toekomst vol van hoop’, tot het bekende adventslied ‘O kom, o kom, Immanuel’. Daarnaast worden er natuurlijk weer prachtige verhalen gedeeld. Kortom: kijken dus!

Voorproefje: ‘I Then Shall Live’

Deze week deelden we al een voorproefje van Chapter4 op Facebook en Instagram. Heb je het nog niet gehoord of wil je het gewoon nog eens luisteren? Beluister het prachtige lied ‘I Then Shall Live’ hieronder:

 

Nederland Zingt – Zaterdag 11 december – 18:14 uur – NPO 2 en YouTube

Meer lezen over:

Speel muziek af