Terugblik 2021: de 10 best bekeken liederen op YouTube

Alle liederen die je in onze uitzendingen voorbij ziet komen, delen we ook op ons YouTube-kanaal. Zo kun je wanneer je maar wilt, genieten van de mooiste liederen. In 2021 is er (alles bij elkaar opgeteld) ruim 16,1 miljoen uur gekeken naar onze liederen. Dat stemt ons zeer dankbaar. We waren erg benieuwd welke liederen van het afgelopen jaar het meest bekeken zijn. Dat gaf onderstaande top 10. De nummer 1 is maar liefst bijna 60.000 keer bekeken en heeft veel mensen ontroerd. Bekijk snel hieronder welk lied dit is.

De 10 best bekeken liederen van 2021

1: Altijd welkom

2: Verborgen zegen

3: Ik heb U nodig

4: Een weg naar U

5: Mijn Herder

6: U zij de glorie

7: Avondlied (Psalm 4)

8: Zie hoe Jezus lijdt voor mij

9: Groot is uw trouw

10: Toekomst vol van hoop

Maak zelf jouw eigen afspeellijst

Misschien weet je allang hoe het werkt, maar je kunt op YouTube je eigen afspeellijsten maken. Zo kun je eindeloos genieten van de liederen die jij het liefste hoort. Een afspeellijst maken is niet heel moeilijk. Je hebt hiervoor wel een account nodig op YouTube. Als je een account hebt, kun je met de volgende stappen eenvoudig je eigen afspeellijsten maken:

  • Zoek een video die je aan de afspeellijst wilt toevoegen.
  • Klik onder de video op 'Opslaan'.
  • Selecteer een afspeellijst zoals 'Later bekijken' of een afspeellijst die je al hebt gemaakt, of klik op 'Nieuwe playlist maken'.
  • Gebruik het menu om de privacyinstelling van je afspeellijst te selecteren (hiermee bepaal je wie jouw afspeellijst mag zien).
  • Klik op 'Maken'.

Ook interessant

Speel muziek af