Schitterend! Tenira Sturm zingt ‘Ik kniel neer en belijd’

Het opwekkingslied ‘Ik kniel neer en belijd’ in een nieuw jasje: Tenira Sturm weet wel hoe ze dat aan moet pakken. Haar rustige zang weerklinkt in de Trinitatiskapel in Dordrecht, waarbij Tenira wordt ondersteund door pianist Joost van Belzen. Zo zingt ze de aanprijzende woorden ‘U bent mijn leven, mijn licht, ik zoek uw aangezicht’.

Tenira Sturm is zaterdag 12 februari voor het eerst te zien in Nederland Zingt. In deze uitzending zingt ze samen met Mannenensemble Espressione. Kijk je mee?

Liedtekst

Ik kniel neer en belijd:
U bent Heer in dit huis.
Ik kniel neer en belijd:
U bent Heer in dit huis.

U bent mijn leven, mijn licht,
Ik zoek uw aangezicht.
Aan uw voeten, dicht bij U
Kniel ik neer, kniel ik neer.

Ik kniel neer en belijd:
U bent Heer in dit huis.
Ik kniel neer en belijd:
U bent Heer in dit huis.
U bent Heer in dit huis. 
 

Meer lezen over:

Speel muziek af