Lied om de week mee te beginnen: 'Als een hert' prachtig gezongen door Ariën Vink

Verlangt jouw hart ook naar God? Psalm 42 vertelt prachtig over het verlangen van een hert naar water. Luister naar dit prachtige lied aan het begin van je week. Het mag je bemoedigen om even stil te staan bij jouw verlangen naar Hem. Luister naar Ariën Vink die dit prachtig ten gehore brengt samen met Denise Brand en Arend Jansen.

Liedtekst:

Als een hert dat verlangt naar water, 
zo verlangt mijn ziel naar U.
U alleen kunt mijn hart vervullen, 
mijn aanbidding is voor U.

U alleen bent mijn kracht, mijn schild,
aan U alleen geef ik mij geheel.
U alleen kunt mijn hart vervullen,
mijn aanbidding is voor U.

Als een hert dat verlangt naar water, 
zo verlangt mijn ziel naar U.
U alleen kunt mijn hart vervullen, 
mijn aanbidding is voor U.

U alleen bent mijn kracht, mijn schild,
aan U alleen geef ik mij geheel.
U alleen kunt mijn hart vervullen,
mijn aanbidding is voor U.

Ook interessant

Speel muziek af