Het is weer zomer! Bekijk hier de groet van Henk en Mirjam en Jurjen vertelt hoe jij je favoriete Nederland Zingt uitzendingen online terug kan kijken!

Het is weer begin juni, en dat betekent dat we vanaf dit weekend weer herhalingen laten zien. Henk en Mirjam wensen jou alvast een hele fijne zomer! En.. het kan zijn dat jij graag zelf online je favoriete uitzending opzoekt. Jurjen legt je ook in een video uit hoe jij online verder kan genieten van Nederland Zingt via onze website en het YouTube kanaal.

Een hele fijne zomer toegewenst door Henk en Mirjam!

Uitzendingen terugkijken

Je kan online onze uitzendingen terugkijken. Benieuwd hoe? Jurjen legt het je hieronder uit: 

Elk weekend blijven we gewoon herhalingen uitzenden van de beste afleveringen van dit seizoen. Op zondagochtend worden uitzendingen van Nederland Zingt Dichtbij herhaald! Hou onze website goed in de gaten voor de actuele planning.

Zing jezelf heerlijk de zomer door!

Ook interessant

Speel muziek af