Terugkijken: Nederland Zingt Special – Geestelijke Liederen deel 2

In de special ‘Geestelijke Liederen deel 2’ hoor je de mooiste christelijke liederen. Geniet van de massale samenzang vanuit diverse kerken, en luister naar de bijdrage van christelijke artiesten zoals Joke Buis, Pearl Jozefzoon en de familie Van der Vijver. Je hoort liederen als ‘Lof zij de Heer’, ‘U bent mijn schuilplaats’ en ‘Gebed om zegen’. Zing je mee?

Deze liederen komen aan bod:

 • Ik wil zingen van mijn Heiland
 • Lof zij de Heer
 • Mijn Herder
 • Leid mij, Heer, o machtig Heiland
 • Ik zie een poort wijd open staan
 • Ooit komt er een dag
 • Wat de toekomst brengen moge
 • Ik bouw op U
 • Mijn Jezus, ik hou van U
 • 'k Heb geloofd en daarom zing ik
 • Daar is kracht
 • Breng dank aan de Eeuwige
 • Op U, mijn Heiland, blijf ik hopen
 • U bent mijn schuilplaats
 • Zie slechts op Hem
 • Er komen stromen van zegen
 • Al de weg leidt mij mijn Heiland
 • Gebed om zegen

Meer lezen over:

Speel muziek af