Zing dit najaar mee bij opnames van Nederland Zingt!

Heb je altijd al mee willen zingen tijdens een opname van Nederland Zingt? Dan is dit je kans. Er zijn namelijk weer nieuwe opnamedata beschikbaar. Kijk snel of je kunt!

Gelukkig mogen we weer met elkaar zingen! En dat kan ook weer tijdens opnames van Nederland Zingt. In het najaar zijn er weer een aantal opnames waarvoor je je nu kunt aanmelden. Bekijk via de knop hieronder alle informatie en het aanmeldformulier.

Heb je vragen? Misschien staat die van jou erbij!

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar nederlandzingt@eo.nl

Moet je geoefend zanger zijn om mee te doen?

Nee, zeker niet! Iedereen die van zingen houdt mag bij de opname aanwezig zijn. Samen zingen, het geloof hierdoor beleven en het genieten van de muziek staan voorop! Je hoeft dus niet bij een koor te zitten of een goede zangstem te hebben.

Waarom zijn er nu voorbereidingsavonden voor een opname terwijl dat nooit zo was?

De reden dat we je vragen om naar een oefenavond en inspiratieavond te komen, is dat dit van belang is voor het slagen van de opname. We willen een sfeer creëren van een zingende kerk. Mensen die geloven in God en voor Hem zingen. Door de passie waarmee jij dat doet, breng je dit op andere mensen over en inspireer je hen. Daarvoor is het nodig dat je dit vanuit je hart kunt doen, en dus dat je de liederen goed kent.

Waarom zijn de opnames niet meer ’s avonds, maar overdag?

Ook voor ons is er veel veranderd wat betreft de opnames. De budgetten worden minder, terwijl we wel hetzelfde aantal uitzendingen blijven maken. Omdat een opname ’s avonds kostbaarder is hebben we ervoor gekozen om dit overdag te gaan doen zodat we voldoende opnames kunnen blijven maken.

Meer lezen over:

Speel muziek af