Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ga mee op reis met Nederland Zingt naar Israël!

30 oktober t/m 7 november 2023

3 mei 2023 · Leestijd 3 min

Shalom! In het najaar van 2023 organiseert de EO een Nederland Zingt Reis naar Israël. Het wordt een unieke groepsreis om nooit te vergeten waarbij de Bijbel, samen zingen en cultuur beleven centraal staan. En jij kunt mee! Vanaf vandaag, 2 mei, zijn de inschrijvingen geopend.

Muzikaal wordt de reis omlijst door zangeres Rineke de Wit en muzikant Henk Doest. Als bijbelstudieleider reist Jurjen ten Brinke mee. Hij nodigt u en jou in de video hieronder uit voor deze bijzondere reis. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Boek hier direct

Reisprogramma 

De Nederland Zingt Reis naar het Beloofde land start bij het Meer van Galilea, waar we na enkele dagen opgaan naar Jeruzalem. We bezoeken uiteraard de hoogtepunten, maar gaan ook samen zingen op unieke plekken in het hele land (dat worden kippenvelmomentjes!) en nemen de tijd om te leren uit de Bijbel. We verblijven in 4-sterrenhotels en de reis is op basis van volpension, dat betekent dat je bijna niets meer ter plaatse hoeft uit te geven. Gedetailleerde informatie over het programma vind je op de speciale pagina van Nederland Zingt over deze Israëlreis.

Fotoimpressie. Bron foto's: Goed Idee Reizen, onderdeel van TUI

Goed om te weten: lid zijn

Voor deelname aan de Nederland Zingt Reis moet je lid zijn van de EO of vriend van Nederland Zingt. Ben je dat nog niet, maar wil je wel graag mee? Word dan vandaag nog vriend van Nederland Zingt. Voor deelname aan de reis dien je goed ter been te zijn. Gemiddeld wordt er 5-10 kilometer per dag gelopen. Op donderdag 5 oktober 2023 zal er bij de EO in Hilversum een kennismakingsbijeenkomst zijn. Reisbescheiden worden op deze avond uitgereikt.

Klik hier en word vriend van Nederland Zingt

Enthousiast geworden? Meer info & boeken

Kun je ook niet wachten om je koffers te pakken en met ons mee op reis te gaan!? Dan snappen we helemaal. Start met de voorpret of boek deze bijzondere vakantie meteen, ga naar onze speciale pagina over deze Israëlreis. Daar vind je alle informatie op een rijtje! 

Nederland Zingt Reis naar Israël

Lees ook over:

Nederland Zingt Reis naar Israël