Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zing dit najaar mee bij opnames van Nederland Zingt!

6 juli 2022 · Leestijd 2 min

Heb je altijd al mee willen zingen tijdens een opname van Nederland Zingt? Lees hier hoe en wanneer jij mee kunt doen!

Aanmelden

Voor de opnames van 22 november is er nog plek. Er is voor deze opnames ook een oefenavond op dinsdag 15 november van 18.30-20.30 Wil je je aanmelden om mee te zingen? Mail ons dan op nederlandzingt@eo.nl!

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar nederlandzingt@eo.nl.

Zijn er al data en locaties bekend voor 2023?

Nieuwe data en locaties voor 2023 zijn nog niet bekend. Wil je eventueel op een lijst om op de hoogte gehouden te worden? Mail ons dan.

Moet je geoefend zanger zijn om mee te doen?

Nee, zeker niet! Iedereen die van zingen houdt mag bij de opname aanwezig zijn. Samen zingen, het geloof hierdoor beleven en het genieten van de muziek staan voorop! Je hoeft dus niet bij een koor te zitten of een goede zangstem te hebben.

Waarom zijn er nu voorbereidingsavonden voor een opname terwijl dat nooit zo was?

De reden dat we je vragen om naar een oefenavond en inspiratieavond te komen, is dat dit van belang is voor het slagen van de opname. We willen een sfeer creëren van een zingende kerk. Mensen die geloven in God en voor Hem zingen. Door de passie waarmee jij dat doet, breng je dit op andere mensen over en inspireer je hen. Daarvoor is het nodig dat je dit vanuit je hart kunt doen, en dus dat je de liederen goed kent.

Waarom zijn de opnames niet meer ’s avonds, maar overdag?

Ook voor ons is er veel veranderd wat betreft de opnames. De budgetten worden minder, terwijl we wel hetzelfde aantal uitzendingen blijven maken. Omdat een opname ’s avonds kostbaarder is hebben we ervoor gekozen om dit overdag te gaan doen zodat we voldoende opnames kunnen blijven maken.