Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zing mee bij de opnames van Nederland Zingt!

21 februari 2023 · Leestijd 3 min

Heb je altijd al mee willen zingen tijdens een opname van Nederland Zingt? Lees hier hoe en wanneer jij mee kunt doen!

In het voorjaar van 2023 gaan we weer naar prachtige kerken om daar opnames te maken. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en meezingen in de samenzang! Hier zijn de opnamedagen:

  • Vrijdag 24 maart in de Martinikerk in Bolsward. 

Aanmelden

Voor alle opnamedagen kun je je aanmelden! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Ook delen we daar snel meer informatie over welke artiesten of koren er meewerken aan de opnames.

Op dit moment kun je je even niet aanmelden om mee te zingen, de opname in Bolsward is namelijk vol! We hopen gauw weer nieuwe data bekend te maken.

Veelgestelde vragen

Zijn er al data en locaties bekend voor later in 2023?

Meer data en locaties zijn nog niet bekend. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Mail ons dan op nederlandzingtonline@eo.nl

Moet je geoefend zanger zijn om mee te doen?

Nee, zeker niet! Iedereen die van zingen houdt, mag bij de opname aanwezig zijn. Samen zingen, het geloof hierdoor beleven en het genieten van de muziek staan voorop! Je hoeft dus niet bij een koor te zitten of een goede zangstem te hebben.

Waarom zijn de opnames niet meer ’s avonds, maar overdag?

Ook voor ons is er veel veranderd wat betreft de opnames. De budgetten worden minder, terwijl we wel hetzelfde aantal uitzendingen blijven maken. Omdat een opname ’s avonds kostbaarder is hebben we ervoor gekozen om dit overdag te gaan doen zodat we voldoende opnames kunnen blijven maken.

Krijg ik een ticket per mail?

Nee, na het aanmelden ontvang je niet direct bevestigingsmail vanuit Nederland Zingt. Als je de melding krijgt dat het formulier verzonden is, dan is hiermee je deelname aan de opname bevestigd. Vervolgens ontvang je tijdig alle benodigde informatie voor de repetitie en opname.

Kan ik mij voor meerdere opnamedagen aanmelden?

Het is niet de bedoeling dat je bij meerdere opnamedagen aanwezig bent. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om mee te zingen, willen we je vragen om slechts één opnamedag uit te kiezen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar nederlandzingtonline@eo.nl.