Bekijk hier de veelgestelde vragen over de bustour

Is de bustour rolstoel toegankelijk?

Vanwege het reizen en bezoeklocaties is de bustour helaas niet toegankelijk voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn.

Wat kost de bustour?

Als dank voor het Vriendschap met Nederland Zingt zijn er geen kosten gebonden aan deze unieke bustour! We vinden het leuk om iets extra’s te doen voor en met de Vrienden.

Wat kan ik verwachten van de bustour?

Heel veel gezelligheid, veel muziek en de mogelijkheid om als allereerste de derde Nederland Zingt Dag artiest te ontmoeten. Mirjam & Henk zullen de reisleiders zijn van de dag, eindredacteur Albert-Jan reist ook mee en we verwachten met ruim 35 Vrienden op pad te gaan.

Hoe ziet de dag eruit?

Voor nu is de planning als volgt: de dag begint om 10.00 bij de Evangelische omroep te Hilversum. Het adres is Oude Amersfoortseweg 79, 1213 AC Hilversum. Vervolgens reizen we rond 11.00 met elkaar af naar een bijzondere locatie, waar ons een privé concert staat te wachten van de derde artiest van de Nederland Zingt Dag. We zullen rond 17.00 weer terug zijn in Hilversum.

Op 5 maart ontvangen de winnaars een bericht met het definitieve programma.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor de bustour kan t/m dinsdag 3 maart.

Hoe weet ik of ik mee mag met de bustour?

Op donderdag 5 maart maken we een selectie van de aanmelders en sturen we de gelukkige winnaars een bericht.

Ik ben winnaar, maar kan helaas toch niet mee. Wat nu?

We zouden het jammer vinden als je niet met ons meekunt op reis! Mocht je vooralsnog niet meekunnen, geef dit dan vroegtijdig door aan [email protected]. We kunnen dan wellicht iemand anders blij maken met jouw plek.

Het aanmeldformulier is niet zichtbaar.

Stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je naam, adres, geboortedatum, dan zorgen wij ervoor dat je op de lijst komt te staan. Geef ook aan of je alleen komt of dat je iemand meebrengt.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].