Een bericht voor jou van Henk, Martin en Jurjen

We hebben Henk, Martin en Jurjen gevraagd om een korte bemoediging te delen. Speciaal voor jou, als Vriend van Nederland Zingt.

Henk: Beste Vriend, deze zaterdag zou het zover zijn: de Nederland Zingt Dag! Alles klopt ook: de natuur staat in bloei, je hoort de vogels fluiten. Maar we moeten met z'n allen binnenblijven. Ik wil je bedanken voor je Vriendschap, ook in deze tijden! Ik vind het mooi om te zien dat er veel liederen worden beluisterd en gedeeld op de website van Nederland Zingt. En speciaal voor de Nederland Zingt Dag doen we op 25 april iets bijzonders. Je ziet het wel in de nieuwsbrief of kijk anders snel even op de website.

Martin: Zingen van een geestelijk lied werkt als een medicijn, juist in dagen zoals we die nu meemaken. Wat dat betreft zou ik zeggen, blijf zingen!

Jurjen: Lieve mensen, als er iets belangrijk is in deze periode, dan is het wel God van licht. Dat we geloven dat God in Zijn majesteit, in Zijn macht het licht van hemzelf laat zien in onze harten. Dat licht ontsteekt als een vlammetje, dat we hoop mogen blijven houden in deze tijd, die zijn weerga niet kent. Wat dat betreft is het ook jammer dat we nu de Nederland Zingt Dag niet kunnen houden. Maar niet getreurd, we gaan hem houden, zo God het geeft. Voor de tijd daartussen wens ik je toe dat je gezond mag blijven maar ook dat je mag blijven vertrouwen dat die God je vasthoudt, je draagt in leven ja zelfs in sterven. Heb een hele fijne, goede zomer.