NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio

Reserveren Johannes de Heer Sing-in

Nederland Zingt organiseert op woensdag 17 mei een Johannes de Heer Sing-In voor de hele familie. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur in de sfeervolle Burgerzaal in Zutphen. De Sing-in begint om 15.00 uur en staat onder de bezielende leiding van André Bijleveld. Je kunt hieronder gratis toegangskaarten reserveren.

Bestel gratis kaarten

Meewerkende musici

André Bijleveld, die al bijna veertig jaar actief is in de Nederlandse gospelmuziek, groeide op met de liederen van Johannes de Heer en is de passie voor deze liederen nooit kwijtgeraakt. Voor deze Sing-in heeft André (muzikale leiding en Hammond) de volgende geweldige musici aan zijn zijde: Jan Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (bas), Jan-Peter Beijersbergen (gitaar) en Wilkin de Vlieger (slagwerk).

De liederen worden gezongen door: Nelianne van Loo, Diane Ranselaar, Marieke Meliesie, Denise Brand, Bas Diderik en Ilja Ezinga. Ook de gospelkoren Desire (Hoofddorp) en Rejoice (Bunschoten) van Diane Ranselaar zullen hun medewerking verlenen.

De arrangementen van de liederen zijn gemaakt door Denise, Jan Willem en André en daarin zal, met respect voor de mooie teksten en melodieën, hun liefde voor de moderne gospelmuziek doorklinken. Dus ook als je de liederen van Johannes de Heer niet kent valt er genoeg te genieten.