NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Middag Sing-In

Met je hele familie zingen op de Oude Markt in Vlissingen. Dat kan op woensdag 16 mei a.s. Dit jaar zijn we met onze jaarlijkse sing-in in Zeeland. Jij bent van harte welkom om met ons mee te zingen. Samen met FaVor, kinderkoor Kadosj en de beste kerkband van Nederland: Breakfree.

Voor dit gratis evenement ben je welkom om 15.00 uur op de Oude Markt in Vlissingen. Neem je vader, moeder, ooms en tantes, al je neefjes, nichtjes en buren mee. Dan zingen we samen heerlijk in de buitenlucht in het centrum van Vlissingen.

Kom meezingen in Vlissingen!

Adres: Oude Markt 2, 4381 HK Vlissingen

Uitverkocht
Helaas is de Nederland Zingt opname 's avonds uitverkocht. Wel ben je 's middags welkom bij de Nederland Zingt Sing-In op het plein voor de kerk. Deze sing-in begint 15u.

Informatie over de opname 's avonds:
Wij verzoeken je vriendelijk om uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.45 uur. De opnames duren tot circa 22.00 uur.