NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt Concert met Gospel Boulevard - 5 november 2019

Op dinsdagavond 5 november zijn de IJsselhallen in Zwolle het decor voor een uniek Nederland Zingt concert met black gospel koor Gospel Boulevard o.l.v. André Bijleveld.

Beleef een feestelijke en energieke avond waarop diverse liederen van de nieuwe cd van Gospel Boulevard te horen zijn! Natuurlijk hoor je nieuwe muziek, maar er komen zeker ook Golden Oldies voorbij die in een nieuw jasje gestoken zijn. Kortom; een avond heerlijk genieten van de mooiste blackgospel songs, waarbij je niet stil kunt blijven zitten! 

Deze avond wil je niet missen! Meld je daarom snel aan om verzekerd te zijn van een plek. 
Heel graag tot ziens op 5 november.

Praktisch:

Het concert vindt plaats op dinsdag 5 november in de IJsselhallen in Zwolle:
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Aanvang concert: 20.00 uur

Tijdens de avond worden foto’s en tv-opnames gemaakt. Door het betreden van de zaal geef je toestemming aan de EO om deze opnames onbeperkt te gebruiken of door derden te laten gebruiken.

Tickets bestellen

Kosten: €7,50 (Gratis voor Vrienden van Nederland Zingt)

Bestel via onderstaand formulier je ticket(s) voor het concert. Besluit je om Vriend Van Nederland Zingt te worden? Dan kun je gratis naar het concert én kun je één introducé gratis meenemen. Ben je al Vriend Van Nederland Zingt? Dan heb je al een uitnodiging van ons gehad. Daarin staat hoe je je kunt aanmelden voor dit concert.