NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Reserveer hier je kaarten voor de Nederland Zingt avond in Utrecht

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht met evenementen

Belangrijk: Wijziging in reserveren Nederland Zingt-opnames
Wat zijn we blij met de grote belangstelling voor onze evenementen! In het afgelopen jaar was er zelfs zoveel belangstelling voor de tv-opnames, dat wij regelmatig mensen moesten teleurstellen. Omdat wij zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om een opname van Nederland Zingt bij te wonen, kun je vanaf januari 2018 kaarten bestellen voor maximaal twee opnames per seizoen. Kortom: je kunt aanwezig zijn bij 2 opnames in het voorjaar en 2 opnames in het najaar. Zo maken we er met elkaar een mooi nieuw jaar van, waarin het bezoeken van een tv-opname van Nederland Zingt voor iedereen bereikbaar is! (De Nederland Zingt Dag is een uitzondering; ook als je dit seizoen al twee tv-opnames hebt bezocht, kun je hierbij aanwezig zijn).

Informatie:

Dinsdag 19 maart
Nicolaïkerk in Utrecht
Nicolaaskerkhof 8
3512 XC Utrecht

LIVE vanuit Utrecht

Dinsdag 19 maart zenden we een uur lang live uit vanaf de Nederland Zingt avond in Utrecht. Vanaf 20.30 uur neemt presentator Henk van Steeg je mee door de avond, die bordevol zit met samen zingen & samen geloven. Zet 'm in de agenda, mis de livestream niet. We zenden uit op social media en in de Nederland Zingt App.

Je bent van harte welkom om de avond bij te wonen. Wij verzoeken je vriendelijk om uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.45 uur. De opnames duren tot circa 22.00 uur.

Reserveren