NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Zing je mee in Roermond?

Belangrijk: Wijziging in reserveren Nederland Zingt avonden
Wat zijn we blij met de grote belangstelling voor onze evenementen! In het afgelopen jaar was er zelfs zoveel belangstelling voor de tv-opnames, dat wij regelmatig mensen moesten teleurstellen. Omdat wij zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om een opname van Nederland Zingt bij te wonen, kun je vanaf januari 2018 kaarten bestellen voor maximaal twee opnames per seizoen. Kortom: je kunt aanwezig zijn bij 2 avonden in het voorjaar en 2 avonden in het najaar. Zo maken we er met elkaar een mooi nieuw jaar van, waarin het bezoeken van een Nederland Zingt avond voor iedereen bereikbaar is! (De Nederland Zingt Dag is een uitzondering; ook als je dit seizoen al twee avonden hebt bezocht, kun je hierbij aanwezig zijn).

Nederland Zingt is te gast in Limburg. Dinsdag 25 september zijn we in de Sint-Christoffel Kathedraal in Roermond. Met medewerking van Giocoso, Vocal ensemble Silhouet o.l.v. Hans Heykers, Limburgs projectkoor o.l.v. Martin Zonnenberg, Marco den Toom op het orgel en Johan Bredewout op de vleugel. De leiding van de samenzang is in handen van Martin Zonnenberg. Giocoso is Limburgs Koor van het jaar 2017/2018 en finalist van het Nederlands Koorfestival 2018.

Adres: Grote Kerkstraat 2, 6041 CR Roermond

Je bent van harte welkom om de avond bij te wonen. Wij verzoeken je vriendelijk om uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.45 uur. De opnames duren tot circa 22.00 uur.

Reserveren