Veelgestelde vragen Nederland Zingt avonden

Waarom moet ik EO-lid of Vriend zijn om kaarten te bestellen?

De programma’s en evenementen van de EO kunnen niet bestaan zonder de steun van leden. Dankzij deze (financiële) steun kan de EO Gods liefde blijven uitdragen op de Nederlandse Publieke Omroep. Ook kan de EO hierdoor deze prachtige avonden blijven organiseren. Daarnaast heeft de hoeveelheid leden invloed op de zendtijd en het budget dat we als omroep krijgen. Met jouw lidmaatschap of Nederland Zingt-vriendschap draag je dus bij aan onze programma’s met een christelijke en missionaire boodschap.

Met jouw lidmaatschap spreek je je betrokkenheid bij de EO uit. Als dank daarvoor kun je als lid exclusief bij onze evenementen aanwezig zijn. Mensen die geen lid zijn kunnen blijven genieten van Nederland Zingt door te kijken naar onze uitzendingen of door Nederland Zingt online te bekijken en volgen.

Ben je nog geen Vriend van Nederland Zingt, maar wil je dat wel worden? Meld je dan tijdens het reserveringsproces aan als Vriend. Als Vriend van Nederland Zingt steun je direct het werk van Nederland Zingt, daarnaast ontvang je diverse Vriendenvoordelen zoals een gratis kaart voor de Nederland Zingt Dag. 

Ben je nog geen EO-lid, maar wil je dat wel worden, ga dan naar https://www.eo-acties.nl/

Waarom moet ik transactie- en servicekosten betalen?

De EO maakt gebruik van een ticketservice en maakt daarvoor kosten. We vragen €2,50 per boeking om deze kosten te dekken.

Hoe weet ik of ik Vriend van Nederland Zingt of EO-lid ben?

Twijfel je of je Vriend van Nederland Zingt of EO-lid bent? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Waarom zou ik Vriend van Nederland Zingt worden? Wat zijn de voordelen?

Als Vriend van Nederland Zingt steun je ons werk vanaf €5,00 per maand en word je tevens lid van de EO. Hiermee maak je die activiteiten van Nederland Zingt mogelijk, waarvoor de EO geen subsidie krijgt. Als Vriend van Nederland Zingt ontvang je tevens:

  • Een welkomstcadeau naar keuze
  • Jaarlijks een gratis kaart voor de Nederland Zingt Dag
  • Toegang tot Vriendenconcerten
  • 12x per jaar de nieuwsbrief met inspirerende artikelen en meer Vriendenvoordelen
Ik zit in een rolstoel. Zijn er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar?

De beschikbaarheid van rolstoelplaatsen is afhankelijk van de locatie van de Nederland Zingt avond. De ene kerk heeft hier meer geschikte plekken voor dan de andere. Als je in rolstoel zit, dien je dit bij je boeking aan te geven. Hiervoor is een apart veld. Kom je samen met iemand die niet in een rolstoel zit, dan dien je twee rolstoelplekken aan te geven. 

Hoe verloopt de betaling van mijn toegangskaarten?

Het bedrag voor de toegangskaart(en) wordt afgeschreven via automatische incasso. Houd er rekening mee dat dit bedrag niet direct wordt afgeschreven, maar enkele dagen of weken na de reservering.

Krijg ik mijn toegangskaart(en) thuisgestuurd?

Je ontvangt jouw toegangsbewijs per e-mail. De informatiemail die je direct na de reservering ontvangt, geldt als toegangsbewijs voor de Nederland Zingt avond. Print deze e-mail uit en houd deze gereed bij binnenkomst in de kerk.

Wat kan ik verwachten van een Nederland Zingt avond?

Tijdens de Nederland Zingt avond word je getrakteerd op een avond vol samen zingen, samen geloven. In een schitterende kerk ergens in het land zijn er optredens van bekende christelijke artiesten, muzikanten en koren. De avonden worden gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het annuleren van een reservering is helaas niet mogelijk.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via www.eo.nl/service