NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Veelgestelde vragen Nederland Zingt avonden

Waarom zijn Nederland Zingt avonden niet meer gratis?

De Nederland Zingt avonden zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardige 
evenementen. Aan iedere Nederland Zingt avond werken bekende christelijke artiesten en muzikanten mee. Ook komen koren vanuit het hele land naar de opnamelocaties. Om dit nu en in de toekomst te blijven organiseren is geld nodig. Door aan iedere bezoeker een kleine bijdrage te vragen kunnen we deze mooie avonden samen bekostigen. 

Ook tel je als Vriend van Nederland Zingt mee als EO-lid. Dat is voor ons belangrijk, omdat er opnieuw een ledentelling aankomt. Het aantal leden heeft invloed op de ruimte (waaronder de hoeveelheid zendtijd) die een omroep krijgt. Kortom: hoe groter het aantal EO-leden, hoe meer ruimte er is om samen te zingen over Gods liefde.

Hoe werkt de korting voor Vrienden van Nederland Zingt?

De toegangsprijs voor een Nederland Zingt avond is €7,50 per persoon. Vrienden van Nederland Zingt én EO-leden krijgen korting op de entreeprijs. Zij betalen €5,- per persoon. Als Vriend of EO-lid mag je bovendien een tweede kaartje voor hetzelfde kortingstarief bestellen.

Wie in het reserveringsformulier Vriend van Nederland Zingt wordt (waarmee je ook meetelt als EO-lid), mag eenmalig gratis naar een Nederland Zingt avond - en mag een tweede kaartje met korting bestellen. Wil je later opnieuw een Nederland Zingt avond bezoeken? Dan betaal je het gereduceerde tarief van €5,-.

Hoe weet ik of ik Vriend van Nederland Zingt of EO-lid ben?

Twijfel je of je Vriend van Nederland Zingt of EO-lid bent? Neem dan even contact met ons op via het e-mailadres [email protected] of het contactformulier op onze website.

Wie reserveert voor het kortingstarief van €5,- maar bij controle geen Vriend of EO-lid blijkt te zijn, wordt automatisch EO-lid gemaakt voor €18,- per jaar. Dit lidmaatschap loopt automatisch door tot wederopzegging. 

Waarom zou ik Vriend van Nederland Zingt worden? Wat zijn de voordelen?

Dankzij de steun van onze Vrienden kan Nederland Zingt blijven bestaan. Je bent al Vriend vanaf €5,- per maand. Als Vriend ontvang je de volgende voordelen:

  • Een welkomstcadeau naar keuze;
  • Jaarlijks een gratis kaartje voor de Nederland Zingt Dag;
  • Jaarlijks de nieuwste Nederland Zingt Dag-cd thuisgestuurd;
  • Exclusieve toegang tot Vriendenconcerten;
  • 4x de digitale nieuwsbrief met nog veel meer Vriendenvoordelen.
Ik ben EO-lid. Krijg ik korting op de toegangsprijs?

Ja, de toegangsprijs voor een Nederland Zingt avond is €7,50 per persoon. Ben je EO-lid dan krijg je korting op de entreeprijs. Je betaalt als EO-lid €5,- voor jouw toegangskaart. Ook mag je een tweede ticket voor hetzelfde kortingstarief bestellen. (Kinderen tot 16 jaar krijgen gratis toegang).

Twijfel je of je EO-lid bent? Zie vraag 'Hoe weet ik of ik Vriend van Nederland Zingt of EO-lid ben?'.

Hoeveel kost een kinderticket?

Kinderen tot 16 jaar krijgen gratis toegang tot de Nederland Zingt avonden. In verband met de ruimte in de kerk is het verplicht om ook kinderen tot 16 jaar vooraf aan te melden.

Ik zit in een rolstoel. Zijn er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar?

De beschikbaarheid van rolstoelplaatsen is afhankelijk van de locatie van de Nederland Zingt avond. Stuur een mailtje naar [email protected]voor meer informatie. 

Hoe verloopt de betaling van mijn tickets?

Het bedrag voor de toegangskaart(en) wordt afgeschreven via automatische incasso. Houd er rekening mee dat dit bedrag niet direct wordt afgeschreven, maar enkele dagen of weken na de reservering.

Krijg ik mijn toegangskaart(en) thuisgestuurd?

Je ontvangt jouw toegangsbewijs per e-mail. De informatiemail die je direct na de reservering ontvangt, geldt als toegangsbewijs voor de Nederland Zingt avond. Print deze e-mail uit en houd deze gereed bij binnenkomst in de kerk.

Wat kan ik verwachten van een Nederland Zingt avond?

Tijdens de Nederland Zingt avond word je getrakteerd op een avond vol samen zingen, samen geloven. In een schitterende kerk ergens in het land zijn er optredens van bekende christelijke artiesten, muzikanten en koren. De avonden worden gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het annuleren van een reservering is helaas niet mogelijk.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel naar 035-2210022.