NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next

Vrienden van Nederland Zingt concert – 15 mei 2019

Beleef het Vrienden Van concert met Joke Buis en band!

U bent van harte uitgenodigd om als Vriend van Nederland Zingt het unieke Vrienden van Nederland Zingt concert bij te wonen. Het concert vindt plaats op woensdag 15 mei 2018 in de St Nicolaaskerk in Edam. De toegang tot het concert is gratis en exclusief voor de Vrienden van Nederland Zingt. Bestel hieronder uw ticket(s) voor u als Vriend en voor één introducé.

Joke Buis vertelt:
“Ik proef de kracht en wijsheid in deze liederen, die al generaties worden gezongen. Dat ervoer ik al als meisje in de kerk, toen ik tijdens het zingen om me heen keek: iedereen in een verschillende fase van het leven, iedereen zingend met overtuiging en wilskracht. Deze liederen zorgen voor herkenbaarheid, zelfs als je ze niet kent, en laten op een prachtige manier Gods trouw door de eeuwen heen zien.”

Vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied brengt Joke Buis de kracht van oude gezangen en liederen opnieuw voor het voetlicht. Door verrassende nieuwe arrangementen, hertalingen en het enthousiasme waarmee Joke ze vertolkt, raakt de muziek in een nieuwe vorm opnieuw jong & oud.

Praktisch:

Het concert is op 15 mei 2019, het begint om 15.00 uur, deuren gaan open om 14.30 uur.
Adres: Grote of St Nicolaaskerk, Grote Kerkstraat 57, 1135 BC Edam