Nederland Zingt Op Verzoek

18 januari 2014, 10:00

Naast vele mooie liederen, die zijn aangevraagd, hoort u ook het lievelingslied van zangeres Talitha Nawijn. Of het een eigen lied wordt, of dat ze voor een lied van een collega kiest, blijft nu nog even een vraag... luisteren dus!

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Rise up and praise Him
2. Heer, wilt U mijn leidsman wezen
3. U bent mijn schild (Psalm 91)
4. Al zou de vijgeboom niet bloeien
5. How great Thou art
6. Psalm 43: 3 en 4
7. Onze Vader
8. Houd mij vast
9. Schuilplaats
10. De hemelen juichen
11. Neem mijn leven
 
12. Bron van licht en leven
13. God is ons een toevlucht en sterkte (naar Psalm 46)
14. Ik heb U lief
15. Loof de Koning, heel mijn wezen
16. U bent mijn schuilplaats, Heer
17. Jezus' liefde voor mij
18. Standing by
19. Over heel de wereld
20. God van trouw
21. Jesus is the answer

Klik hier voor de muziekgegevens