Nederland Zingt Op Verzoek

25 januari 2014, 10:00

In onze rubriek 'Nederland Zingt Op Verzoek komt naar u toe' bezocht Yvonne eerder deze week de familie Den Hond in Gouda. Op 26 januari hopen zij een heel bijzonder jubileum te beleven; hun 70-jarig huwelijksjubileum! Schoondochter Heleen sprak het platina paar toe en bood hen het lied 'Gebed voor mijn kinderen' aan.

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Tienduizend redenen
2. Welk een Vriend is onze Jezus
3. Psalm 108
4. Gebed voor mijn kinderen
5. It is well with my soul
6. Zing van Jezus' wond're liefde
7. Waar komt mijn hulp vandaan (Psalm 121)
8. Ik voel de winden Gods vandaag
9. Als een hert dat verlangt naar water
10. Blijf bij mij Heer
11. Een nieuw begin

12. O zee van Gods liefde
13. 'k Heb geloofd en daarom zing ik
14. Psalm 134
15. In Christ alone
16. Wie maar de goede God laat zorgen
17. Dit is de dag
18. Ga niet alleen door 't leven
19. God heb ik lief (Psalm 116)
20. Vaste Rots van mijn behoud
21. Staand' op de beloften
22. Heer wees mijn Gids

Klik hier voor de muziekgegevens