Nederland Zingt Op Verzoek

1 februari 2014, 10:00

Zwart-wit foto's, de bakker aan huis en badderen in de teil.... in Nederland Zingt Op Verzoek nemen we u mee terug in de tijd; naar de zestiger jaren. Zo weet Mevr. Anneke Hooreman, (die haar twee zussen en zichzelf een lied aanbiedt) nog precies wanneer ze hun eerste TV kregen: een paar dagen voordat president Kennedy vermoord werd. En Mevr. Mijnheer, die een lied aangeboden krijgt, kan zich nog goed herinneren dat ze, zonder wasmachine, de was moest doen voor haar gezin met 15 kinderen.

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Because He lives
2. 'k Wil U o God mijn dank betalen
3. Dat ons loflied vrolijk rijze
4. God is getrouw, Zijn plannen falen niet
5. Ambrosiaanse lofzang
6. Loof God de Heer met diep ontzag (bew. Psalm 68)
7. Jacobs ladder
8. Elk uur, elk ogenblik
9. De Heer is mijn Herder (naar Psalm 23)
10. Hij kan zomaar naast je lopen
11. Wat de toekomst brengen moge
12. This Savior I sing of today

13. Breng dank aan de Eeuwige
14. Zing van Zijn trouw
15. Roll Jordan roll
16. Zo lief had God de Vader ons
17. Heer wat een voorrecht
18. Psalm 103
19. He touched me
20. Als de Heiland zal verschijnen
21. Abide with me
22. De kracht van Uw liefde
23. Lichtstad met uw paarlen poorten

Klik hier voor de muziekgegevens