Nederland Zingt Op Verzoek

22 februari 2014, 10:00

Druk aan het werk in een kelder in Delft... zo’n 55 jaar geleden, hoorde meneer Nico Buitenhuis voor het eerst een lied, dat hem nooit meer losliet; de woorden en de manier waarop het gezongen werd bezorgden hem kippenvel. "Tenor Mario Lanza (zie foto) gaf het lied 'Somebody bigger than you and I' het juiste gevoel mee". En zo schrijft meneer Buitenhuis verder: "Het lied heeft me door heel wat moeilijke tijden geholpen en gesteund. Het is door de jaren heen echt mijn lied geworden". U snapt het; we draaien vanmorgen hét lied van meneer Buitenhuis.

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Agnus Dei
2. Vreugde, vreugde, louter vreugde
3. Daar ruist langs de wolken
4. Van U zijn alle dingen
5. Psalm 62
6. In de heilige stad
7. Ik zie een poort wijd open staan
8. Heer, ik kom tot U
9. Somebody bigger than you and I
10. Duizend vragen
11. Er is een God die hoort

12. Celebrate
13. Grote God, wij loven U
14. Ik ben zo dankbaar
15. Wat de toekomst brengen moge
16. Kom Here Jesus (Oorwinningslied)
17. Dank sei dir, Herr
18. Genade, zo oneindig groot
19. Komt, laat ons zingen al te zaam: God is goed
20. Ik zal er zijn
21. De heilige stad
22. Halleluja, eeuwig dank en ere

Klik hier voor de muziekgegevens