Nederland Zingt Op Verzoek

15 maart 2014, 10:00

"Oh... opa rijdt wel". Het zijn gevleugelde veelgehoorde woorden als het om meneer F. de Jong uit Benschop gaat. Moet er een kleinkind op sollicitatiegesprek? Opa rijdt voor. Wil iemand naar een vriendin toe? Opa doet het wel. Naar het station, naar stage? Het is allemaal geen punt. Taxi De Jong kan altijd. En daarom krijgt meneer De Jong een lied aangeboden als dank, omdat hij altijd voor iedereen klaarstaat. En natuurlijk wordt dat een lied van Chr. mannenkoor Sola Fide uit Schoonhoven, want daar zingt zijn zoon bij.

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Jezus, hoop van de volken
2. Psalm 42
3. Dank U voor deze nieuwe morgen
4. Kroon Hem met gouden kroon
5. U bent mijn schuilplaats, Heer
6. Neem Heer mijn beide handen
7. Liefde, liefde
8. Geprezen zij de Here
9. Psalm 73
10. 'k Ben een koninklijk kind
11. Zegen ons Algoede

12. U bent alles, Heer
13. Geloven is geluk
14. Psalm 122
15. Ere zij aan God de Vader
16. Wat de toekomst brengen moge
17. Welk een Vriend is onze Jezus
18. Liefde, eenmaal uitgesproken
19. Gebed om hulp (Psalm 86)
20. Wees mijn Herder
21. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht
22. De steppe zal bloeien - Lied van de opstanding

Klik hier voor de muziekgegevens