Nederland Zingt op Verzoek

22 maart 2014, 10:00

Trots, ja echt supertrots is de heer Van de Vegt uit Zwanenburg op zijn vrouw. Zo vertelt hij: "Mijn vrouw bezit de gave om gemakkelijk contact te maken. Mensen delen hun verdriet of zorgen met haar. Mijn vrouw kan namelijk erg goed luisteren en na het gesprek zegt ze altijd: 'Ik zet een kaarsje voor mijn raam, zodat je weet dat ik aan je denk'. Mij helpt ze ook bij alles, ik kan me geen betere hulp voorstellen. Een verzorgster zoals zij moet je niet met een lampje, maar met een schijnwerper zoeken. Wilt u daarom een lied voor haar draaien, waaruit blijkt dat ze enorm goed werk doet, gevoed door haar geloof?" Vanmorgen draaien we dus speciaal voor mevrouw Van de Vegt het lied 'Ik ga in de kracht van de Heer'!

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. I'll walk with God
2. Ga niet alleen door 't leven
3. Als je bidt
4. Psalm 121
5. Neem mijn leven
6. Prijst Hem, prijst Hem
7. Nader tot U, o Heer
8. You raise me up
9. Doorgrond mijn hart
10. Omdat U zoveel van mij hield
11. Ik ga in de kracht van de Heer

12. Lof zij de Heer
13. Als een hert dat verlangt naar water
14. Love divine, all loves excelling
15. Al de weg leidt mij mijn Heiland
16. Er is een God die hoort
17. Mijn hulp is van U, Heer
18. De Heer is mijn Herder
19. De kracht van Uw liefde
20. Ik wil leven door Uw Geest
21. In Gods hand
22. Heer wijs mij Uw weg

Klik hier voor de muziekgegevens van het 1e uur

Klik hier voor de muziekgegevens van het 2e uur