Nederland Zingt op Verzoek

29 maart 2014, 10:00

Het was (en is) hard werken voor de leden van de Christelijke studentenvereniging Lux ad Mosam (Licht aan de Maas). Midden in het oude centrum van Maastricht hebben ze een prachtig oud pand, als verenigingsgebouw ter beschikking gekregen. En dat betekent: handen uit de mouwen! "Maar een eigen plek, is dat is het allemaal waard", vertellen Geert Slingerland en Sander Oorschot, die beiden in de senaat (bestuur) zitten… "We zijn onze mede- verenigingsleden zo dankbaar voor alle bouwactiviteiten, dat we ze een lied aanbieden. We kozen voor: "Ten thousand reasons" van Matt Redman, want we realiseren ons, dat we alles aan God te danken hebben… zonder Hem was dit bijzondere project nooit van de grond gekomen en nooit zo succesvol geweest!" Meer weten over Lux ad Mosam? www.luxadmosam.nl

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Wij geloven (Opw. 747)
2. Aan U behoort, o Heer der heren (Gez. 479 LvdK)
3. 10.000 reasons
4. Geef, Heer, de Koning uwe rechten (Psalm 72: 1, 6 en 11)
5. Meer dan rijkdom (Opw. 544)
6. Ik zie een poort wijd open staan (JdH 140)
7. Hij kent mijn naam (Een machtig Maker) (Opw. 617)
8. Eens als de bazuinen klinken (Gez. 300 LvdK)
9. Jezus is de goede Herder
10. Hier ben ik Heer
11. God and God alone
12. Als ik maar weet (JdH 17)

1. Hallelujah
2. Gebed voor mijn kinderen
3. Ik herleef (Opw. 730)
4. Groot is Uw trouw (Opw. 123)
5. Lord, I stretch my hands to You
6. Laat my veilig in U bly
7. Ga mij niet voorbij, o Heiland (JdH 121)
8. Heer, die mij ziet zoals ik ben (Psalm 139 LvdK/bew.)
9. Ik bouw op U (Opw. 124)
10. The Holy City
11. Ruwe stormen mogen woeden (Gez. 178 NHb)

Klik hier voor de muziekgegevens van het 1e uur

Klik hier voor de muziekgegevens van het 2e uur