Nederland Zingt Op Verzoek

19 juli 2014, 10:00

Schijn bedriegt; Yvonne mag er dan als een relaxte campinggast bijzitten op deze foto... ze kwam niet naar vakantiepark 'De kleine belties' in Hardenberg om lekker even te niksen. Ze kwam er om een zomereditie van Nederland Zingt op Verzoek op te nemen. De ene campinggast na de andere schoof bij haar aan tafel en bood een lied aan. En dat werden mooie, leuke, maar ook ontroerende liedaanbiedingen.

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Wij geloven (Opw. 747)
2. Aan U behoort, o Heer der heren
3. Ten thousand reasons
4. Geef, Heer, de Koning uwe rechten
5. Meer dan rijkdom
6. Ik zie een poort wijd open staan
7. Hij kent mijn naam (Een machtig Maker)
8. Eens als de bazuinen klinken
9. Jezus is de goede Herder
10. Hier ben ik Heer
11. God and God alone
12. Als ik maar weet
13. 'k Ben een koninklijk kind

1. Hallelujah
2. Gebed voor mijn kinderen
3. Ik herleef (Opw. 730)
4. Groot is Uw trouw
5. Lord, I stretch my hands to You
6. Laat my veilig in U bly
7. Ga mij niet voorbij, o Heiland
8. Heer die mij ziet zoals ik ben
9. Ik bouw op U
10. The Holy City
11. Ruwe stormen mogen woeden
12. De dag door Uwe gunst ontvangen
13. De steppe zal bloeien

Klik hier voor de muziekgegevens van het 1e uur

Klik hier voor de muziekgegevens van het 2e uur