Nederland Zingt Op Verzoek

27 september 2014, 10:00

Ebola, ISIS, vlucht MH17, tyfoon Yolanda... en we weten allemaal in wat voor tijd we leven. Een tijd waarin angst en verdriet schijnen te regeren. Mevrouw Van den Broek uit Nijkerk wil daar graag iets positiefs tegenover zetten en schrijft: "Er is zoveel verdriet geweest de laatste maanden, dat ik graag iets moois wil aanvragen. Een lied om te ervaren dat er toch ook mooie dingen zijn in het leven: Ik wandel in het licht met Jezus."

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Celebrate
2. Heer in de hemel
3. U kent mij beter
4. Ik wandel in het licht met Jezus (Opw. 214/Joh. de Heer 13)
5. Vader U bent goed (Opw. 630)
6. Prijs de Heer met blijde galmen (Psalm 146: 1, 3 en 8)
7. Vrede van God (Opw. 602)
8. Beveel gerust uw wegen (Gez. 427 LvdK)
9. God and God alone
10. Als g' in nood gezeten (Joh. de Heer 7)
11. Heer ik kom tot U (Opw. 125)

1. Wonderen
2. Ambrosiaanse lofzang
3. Samen in de naam van Jezus (Opw. 167)
4. Een vaste burcht is onze God (Gez. 96 NHb/Joh. de Heer 413)
5. Waar komt mijn hulp vandaan? (Psalm 121)
6. Heer, wat een voorrecht (Opw. 249)
7. Abide with me
8. God zegent jou
9. Er is een God die hoort
10. Heer wijs mij Uw weg (Opw. 687)
11. Zie ik sterren aan de hemel staan (Lied 163 Evangelische Liedbundel)

Klik hier voor de muziekgegevens van het 1e uur

Klik hier voor de muziekgegevens van het 2e uur