Nederland Zingt Op Verzoek

4 oktober 2014, 10:00

"Dag mevrouw, heeft u even tijd… ik heb sokken voor u.... als u even meeloopt naar mijn solex.. ziet u, kwaliteit voor een spotprijsje". Zo is het allemaal begonnen voor Henk van Manen: met zijn vader, die, in Doetinchem de deuren langs ging en zijn zaak uitbouwde tot een groothandel. Nu loopt Henk beenmode aan te prijzen op de diverse markten. Werk dat helemaal bij hem past… want Henk is een mensenmens. Hij heeft in een mum van tijd contact gelegd: iets wat zijn vriendin Jeannette enorm in hem waardeert. En er is meer in Henk te roemen:.... wat dat is hoort u in Nederland Zingt Op Verzoek en natuurlijk hoort er een lied bij de ode aan Henk. (foto: Jean-Pol Grandmont)

In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist
1. Alpha and Omega
2. Ik zing een eeuwigdurend lied (naar Psalm 30)
3. Genade zo oneindig groot (Opw. 428)
4. Zie ons wachten aan de stromen (Joh. de Heer 73)
5. ik bouw op U (Opw. 124/Joh. de Heer 96)
6. Ga niet alleen door 't leven (Joh. de Heer 53)
7. De kracht van Uw liefde (Opw. 488)
8. Zelfs vindt de mus een huis, o Heer (Psalm 84: 2 en 6)
9. Ik zie een poort wijd open staan (Joh. de Heer 140)
10. 'k Heb gehoord van een stad boven wolken
11. Jezus' liefde voor mij

1. O kom nu en jubel (Opw. 339)
2. Geloofd zij God met diepst ontzag (Psalm 68: 10)
3. Mijn Herder
4. Gods regenboog
5. medley: Heer ik hoor van rijke zegen (Joh. de Heer 132)/Nader, mijn God, bij U (Joh. de Heer 456)/Vaste rots van mijn behoud (Gez. 174 NHb/Joh. de Heer 283)
6. Wat de toekomst brengen moge (Gez. 300a NHb/Lied 293 LvdK/Joh. de Heer 880)
7. Stilte
8. Als het leven soms pijn doet
9. Al de weg leidt mij mijn Heiland (Joh. de Heer 5)
10. In de tuin (Lied 343 Leger des Heils)
11. Meer dan ooit (Meer dan rijkdom) (Opw. 544)

Klik hier voor de muziekgegevens van het eerste uur

Klik hier voor de muziekgegevens van het tweede uur