Eénjarig jubileum Nederland Zingt op Verzoek

31 januari 2015, 10:00

Hieperdepiep hoera! We hebben taart, slingers en ballonnen... want Nederland Zingt op Verzoek is deze maand precies één jaar oud! En hoe viert een radioprogramma dat? Muzikaal natuurlijk! Remco Hakkert komt namelijk live optreden. En u? U zit eerste rang!


In 'Nederland Zingt op Verzoek' kunt u anderen met een lied bedanken, bemoedigen of gelukwensen. Je eigen lievelingslied aanvragen? Ook dat kan. In 'Nederland Zingt op Verzoek' gaan persoonlijke aandacht en het geestelijke lied hand in hand. Een lied dat vertelt over Wie God wil zijn als het leven moeilijk is... of als het leven juist tot dankbaarheid stemt.

Samenstellers: Yvonne Sprunken en Jeannette Smit.

Playlist uur 1
1. Soon and very soon
2. Heer U bent mijn leven (Gez. 161 GKB)
3. Tel uw zegeningen (Joh. de Heer 256)
4. Bless this house
5. Hij kent mijn naam (Een machtig Maker) (Opw. 617)
6. Neem Heer mijn beide handen (Gez. 232 NHb/Joh. de Heer 925)
7. Wat de toekomst brengen moge (Lied 293 LvdK/Gez. 300a NHb/Joh. de Heer 880/Opw. 377)
8. Vleugels
9. Zoveel groter is Uw liefde
10. U kent mij beter
11. Gebed voor mijn kinderen


Klik hier voor de muziekgegevens van het 1e uur

Playlist uur 2
1. Get together
2. De Heer is voor ons (Zegenbede)
3. Had ik de liefde niet
4. Als hier op aarde mijn werk is gedaan (Joh. de Heer 319)
5. Meer dan ooit (Meer dan rijkdom) (Opw. 544)
6. God heb ik lief (Psalm 116: 1, 3 en 10)
7. He's got the whole world in His hands
8. Geloof, hoop en liefde
9. Ik zal er zijn
10. Jeruzalem, o eeuw'ge gouden stad (Joh. de Heer 254)
11. Jezus ik wil heel dicht bij U komen (Opw. 502)


Klik hier voor de muziekgegevens van het 2e uur

Deze aflevering hoort bij: