Nederland Zingt Op Verzoek

28 maart 2015, 10:00

42 jaar geleden kwam Heleen van Dijk bij de EO werken op de afdeling boekhouding. Maar van het een kwam het ander; ze werd het gezicht van de actualiteitenrubriek 'Nader Bekeken' en de stem van vele radioprogramma's zoals Nederland Zingt en niet te vergeten; De Muzikale Fruitmand. Zaterdag 28 maart presenteert Heleen voor de allerlaatste keer De Muzikale Fruitmand. Ze gaat met pensioen. We nemen afscheid van een icoon! Een vakvrouw met veel aandacht voor haar luisteraars.


Heleen krijgt een lied aangeboden door haar collega's. En natuurlijk wordt het Heleens lievelingslied 'Groot is Uw trouw'. En daar horen deze woorden bij: "Heleen, als je in moeilijke tijden kon zingen; Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven. Groot is uw trouw... Dan weten we zeker dat Hij je ook in de komende tijd zal geven wat je nodig hebt. Ga met die gedachte in je hoofd de uitdaging aan."