Nederland Zingt Op Verzoek

9 mei 2015, 10:00

“Lieve mama blijf maar liggen, in het grote warme bed. Blijf maar lekker dromen, tot ik koffie heb gezet… later maak ik en ontbijtje met een beschuitje klaar voor jou. Maar nu eerst wel duizend kussen, omdat ik zoveel van je hou…”. Hoeveel moeders zouden er in de loop der tijden , op moederdag al niet verrast zijn met een slappe bak koffie, een beschuit met jam en een lief gedichtje? Weet u nog? Kruimels in je bed, de hele keuken vies, maar stralende koppies, die denken dat ze je echt verwend hebben… en dan .. een ketting gemaakt van macaroni, een tas van een bambixdoos, een boekenlegger van papier….Mevr. Co Lankhuizen uit s Gravendeel , krijgt vandaag alvast een moederdagkadootje, niets eigengemaakts, maar een lied…Haar aangeboden door haar dochter Ineke.

Playlist eerste uur;
 
Fiesta Celestial
Veilig in Jezus’ armen                                                  JdH      523
Vol verwachting blijf ik uitzien                                      JdH      769
Grote God, wij loven U                                                 LbvdK  444
Wees niet bevreesd
Vrede zij U                                                                  Opw.     58
Mijn herder is de Here God                                           JdH      884
Als de nacht valt in je leven  
'k Wil U o God mijn dank betalen                                  NHb     280
Ik zet mijn treden inUw spoor                                      ps.         17
De Rivier                                                                    Opw.    642
10.000 reasons                                                           Opw.    733
Just as I am
 
Playlist tweede uur;
 
 
King of glory, King of love
Ik zal er zijn
Wat de toekomst brengen moge                                JdH     880
Genoeg
Jezus, Uw Naam zij ‚d hoogste eer                             JdH     562
God heb ik lief                                                          ps      116
"k Zal eens mijn Heiland in heerlijkheid zien               JdH     568
Daarom wil ik van U zingen
Het is voor iedereen
From the rising of the sun
Winnend lied stem en win.