Nederland Zingt Op Verzoek

20 juni 2015, 10:00

Het bed ligt onder de beschuitkruimels en er valt wel eens een beker melk op het kussen… maar dat mag de pret niet drukken; elke zaterdag en zondagochtend ontbijt de familie de Vries uit Valkenburg op bed. De kleine tweeling gezellig tussen papa en mama in en dan kijken ze alle vier in pyjama naar KRO kindertijd. Enorm waardevolle gezinsmomenten die Wouter en Anneke heel bewust creeren. Omdat Anneke haar man een geweldige vader en een superman vindt, biedt ze hem, de dag voor Vaderdag een lied aan…

Playlist eerste uur;

 

1.  Hallelujah, Praise,Sela                                                                                                                                                                                                                                                                                        2.  Heb dank o God van alle leven - Lbvdk gezang 300

3.  De kracht van Uw liefde - Opw. 488

4.  Wat de toekomst brengen moge

5.  Ik wil zingen van mijn Heiland - Opw. 226

6.  De Heer is mijn Licht (naar ps 27)

7.  Mijn Herder

8   De Geest des Heren heeft een nieuw begin gemaakt - Lbvdk gezang 247; 1, 2 en 3

9   Verloren zoon

10  Leid mij Heer, o machtig Heiland- JdH 108

top 3 van Elly Meijer;

11  Lead me, guide me

12 Als alles duister is- Taize bundel

13 Wishpering hope

 

Playlist tweede uur;

 

1.  Blessed assurance - JdH 197

2.  U tilt mij hoog boven alle vragen

3.  Als het leven soms pijn doet

4.  Leg maar stil je hand in Zijn handen - JdH 312

5.  Build my mansion

6.  Er is een God, Die hoort

7.  Welk een Vriend is onze Jezus - JdH 150

8.  'k Heb geloofd en daarom zing ik - JdH 543

9.  Shine your light on me

10 Gebed voor mijn kinderen

11 Met al mijn kracht  (naar psalm 119)

12 Winnend lied stem en win