Nederland Zingt Op Verzoek

7 november 2015, 10:00

'Kom maar bij mama….krijg je een kusje''. Evelien de Vries was een echte poppenmoeder en imiteerde in haar spel haar moeder: de poppen kregen eten, werden getroost, leerden van alles. Kortom zoals haar moeder zorgde, deed Evelien dat na. Alleen in de Kerstvakantie hadden de poppen rust; dan ging Evelien met haar vader mee op de vrachtwagen. Ja , Evelien heeft goede jeugdherinneringen en zegt vandaag tegen haar ouders dat ze van ze houdt en niet zonder hen kan. En u snapt dat daar natuurlijk een lied bijhoort.

Playlist eerste uur;

 

1.     Breng ons samen

2.     Light of the world

3.     Daar is kracht in het bloed – JdH 542

4.     Zijn Naam is wonderbaar – Opw 4

5.     Alles wat adem heeft, love de Here -  LbvdK 21

6.     You raise me up

7.     Daar ruist langs de wolken – JdH 33

8.     Het gebed

9.     Als in  ons hart een lied weerklinkt

10. Wondeful

11. Er is geen Vriend zo trouw als Jezus – Opw. 588

12. Mijn hulp is van U Heer – Opw 640

13. Op U alleen, mijn licht, mijn kracht

 

 

Playlist tweede uur;

 

1.     Bein’ happy

2.     Hij die rustig en stil – JdH 133

3.     Are You washed in the blood?

4.     Zo lief had God de wereld – JdH 951

5.     Ik wil juichen voor U mijn Heer – Opw. 589

6.     Geest van God – Opw voor kids 206

7.     Heer, wilt U mijn Leidsman wezen?

8.     Het levende bewijs

9.     Just as I am

10. Maar ik bezing Uw sterkte

11. Heer ik kom tot U

12. Verrassingslied