Nederland Zingt Op Verzoek

13 februari 2016, 10:00

Het is knap: 56 zijn, de hele dag werken en s avonds leren. Anja Roodhart uit Rotterdam verdwijnt elke avond om een uur of zeven naar de logeerkamer en duikt tot een uur of half elf met haar neus in de leerboeken. En afgelopen zaterdag had ze haar eerste MBO examens. Haar man Govert heeft diep respect voor haar en biedt zijn vrouw daarom een lied aan.

Playlist

Eerste uur;

Down by the riverside
Jezus’ liefde voor mij
Als g’in nood gezeten – JdH 7
Welk een Vriend is onze Jezus – JdH 150
Wees mijn Herder
Als de weg leidt mij mijn Heiland – JdH 5
Ik bouw op U – Opw 124
'k Stel mijn vertrouwen- Opw.42
Duizend vragen/U bent mijn schuilplaats – Opw 42
Ga mij niet voorbij o Heiland – JdH 121
Ik wil U minnen, mijne sterkte – NHB 218: 1,4 en 7
Loof de Heer

Tweede uur;

When the saints go marching in
I’ll wish I had given Him more
Psalm 68: 10 en 17
Groot is Uw trouw o Heer
Ik ben zo dankbaar
Wacht op de Heer - naar psalm 27
Ik zie een poort wijd open staan –JdH 140
You raise me up
Kom bij mij
Zie de stroom van Jezus’ liefde –Opw 674
Verrassingslied