Nederland Zingt Op Verzoek

19 maart 2016, 10:00

Eind jaren '60 was Nico Jongerius leraar Engels op een Mavo op Tholen. Tholen; dat was wel even wennen voor iemand uit de grote stad Utrecht. Elke maandag tufte hij met zijn lelijke eendje naar Tholen, waar hij in de kost was. En op vrijdag reed hij weer terug naar het midden van het land, waar hij dan mooie verhalen kon vertellen. "Weet je wat me nu weer overkwam? Komt een leerling naar me toe en zegt: 'Mister ik ha zo'n pien in m'n rik!' Geen idee wat hij zei... Echt Engels was het niet". Mooie herinneringen uit de jaren '60! En daar gaat u er meer van horen in dit programma, dat net als alle ander NPO Radio 5-uitzendingen in het teken zal staan van de jaren '60. Meneer Jongerius is nu voorzitter van de PCOB Liesveld en zijn medebestuursleden bieden hem in deze uitzending een lied aan.

Muziekgegevens

Playlist eerste uur:

1. Where could I got but to the Lord

2. Welk een vriend is onze Jezus

3. Battle hymn of the republic

4. In de bovenzaal

5. Breng me bij Jezus

6. Vader ik wil U aanbidden

7. Peace in the valley

8. Grijp toch de kansen

9. Via Dolorosa

10.Sweeter as the years go by

11.Fluist'ring der hoop

12.Where no one stands alone

 

Playlist tweede uur:

1. I won't have to cross Jordan alone

2. 'k Stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God

3. Wat de toekomst brengen moge

4. 't Hijgend hert der jacht ontkomen

5. Lied van liefde

6. Vader U bent goed

7. Abba Vader

8. Er is een God die hoort

9. Heer, U bent altijd bij mij

10.Red mij Heer

11.Nu alleen maar amen zeggen

12.'k Ben een koninklijk kind

13.O liefde Gods oneindig groot