Nederland Zingt Op Verzoek

26 maart 2016, 10:00

"Hier is haar riem, het voer heb ik al in je schuur gezet en waar wil je de mand hebben?" Als mevrouw Roelie Liewers uit Assen op vakantie ging, bracht ze haar hond naar haar buurvrouw, Helene Kooiman. En op haar beurt zorgt Roelie voor Spikey, de hond van Helene. Beide buurvrouwen zijn alleenstaand en kunnen elkaars hulp goed gebruiken. Helene vindt dat Roelie een lied verdient, als dank voor haar betrokkenheid, zorg en liefde. En het wordt alvast, met de blik op morgen, een Paaslied!

Muziekgegevens

Playlist 1e uur:

1. Beneath the cross Medley

2. Jezus die mijn ziel bemint

3. Het ruwhouten kruis

4. Er is een God die hoort

5. Omdat U zoveel van mij hield

6. O hoeveel liefde heeft Hij

7. Hij kwam bij ons heel gewoon

8. Uw genade is mij genoeg

9. Majesteit

10.'k Heb geloofd en daarom zing ik

11.Veilig in Uw armen

12.kroon Hem met gouden kroon

Playlist 2e uur:

1. Jezus is opgestaan

2. Tel uw zegeningen

3. Daar ruist langs de wolken

4. Laat ieder 's heren goedheid loven

5. Ik heb U lief

6. Genade zo oneindig groot

7. Ik wil zingen van mijn Heiland

8. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem

9. He's alive

10.Ik ben zo dankbaar

11.U zij de glorie