Nederland Zingt Op Verzoek

2 april 2016, 10:00

Vijfenhalf jaar geleden verloor mevrouw Edith van Ballegooijen haar man. Een inktzwarte tijd brak aan, waarin ze alleen verder moest. Een tijd, waarin ze een enorme steun had aan het lied 'Heer, wijs mij de weg'. Dat lied wees de weg naar Christus en troostte mevrouw Van Ballegooijen. Daarom biedt zij dit lied aan aan iedereen die nu in het donker rondtast en de weg kwijt is.

Muziekgegevens


Playlist eerste uur
:
1. Mijn Verlosser leeft
2. Heer wijs mij Uw weg
3. Geloofd zij God met diepst ontzag
4. Vergeef mij al mijn fouten
5. Sterk in U
6. Down by the riverside
7. Lichtstad met uw paarlen poorten
8. Kom maar bij Mij
9. Maar im bezing uw sterkte
10. When the saints go marching in
11. Mijn Jezus, ik hou van U
12. Lied van verlangen

Playlist tweede uur
:
1. Verwend
2. Gouden harpen ruisen
3. Witter dan sneeuw
4. Samen te dienen (Heer, wat een voorrecht om in liefde te gaan)
5. Uw liefde zal er zijn
6. Moving up to gloryland
7. U tilt mij op
8. Wees stil voor het aangezicht van God
9. De kracht van Uw liefde
10. Jeruzalem
11. 'k Ben een koninklijk kind
12. Lof zij de Heer