Nederland Zingt Op Verzoek

17 september 2016, 10:00

Behangen, schilderen, dozen inpakken, soppen en inrichten... wat komt er toch veel kijken bij een verhuizing. Dat ondervonden ook Addy en Wendy Severijns toen ze uit Noord-Brabant vertrokken om zich in Apeldoorn te vestigen. Zonder de hulp van hun familie hadden ze het niet gered. Addy trok met zijn schoonvader in een caravan om aan de gang te kunnen in het nieuwe huis en Wendy bleef met haar moeder in Brabant, om daar alles klaar te maken voor de verhuizing. Twee intensieve maar gezellige weken later was de klus geklaard. Dit dankzij het harde werken van vader en moeder Edelijn, vader Serverijns, Mieke en Tiny. Zij krijgen vanmorgen dan ook een lied als dank aangeboden.

playlist eerste uur;

1. Ik zing en ik juich - Opw. 423

2. Samen in de Naam van Jezus - JdH 98

3. Eens als de bazuinen klinken - JdH 69

4. De kracht van Uw liefde- Opw. 488

5. Houd mij vast

6. Moving up to gloryland

7. Ik zal er zijn  -Opw. 770

8. Welk een Vriend is onze Jezus - JdH 150

9. Machtig God, sterke rots - JdH 92

10 Gods trouw voor mij is wonderbaar - B. leger des heils 291

11 Ik wil juichen voor U Heer - Opw. 589

12 Vreugde van mijn hart

13 Sprong in het diepe

 

playlist tweede uur;

1.  The promise song

2.  Geloofd zij God met diepst ontzag- ps. 68;10

3.  Als ik maar weet - JdH 17

4.  Wilt Gij van zonde en schuld zijn verlost? - JdH 542

5.  U bent mijn schild

6.  Amen

7.  Uw wil geschiede

8.  Scheepke onder Jezus' hoede - JdH 213; 1 en 3

9.  De Heer is mijn schuilplaats

10 Majesteit

11 Witter dan sneeuw

12 Verrassingslied