Nederland Zingt Op Verzoek

19 november 2016, 10:00

Wat baalde Kees van Zuijlen uit Dordrecht; was zijn idool in Nederland, gaf ie een aantal concerten en hij kon niet! Kees zat vast aan een zakenreis toen Adrian Snell afgelopen oktober in Nederland, samen met zandtovenaar Gert van de Vijver, drie Alpha and Omega-concerten gaf. Kees ging dus naar Duitsland, terwijl zijn vrouw Marianne wel naar Rotterdam ging en de avond van haar leven had. Dagen liep Kees te chagrijnen en dat snappen we best. Daarom vanmorgen een miniconcertje speciaal voor Kees; Adrian Snell met Alpha and Omega.

Playlist eerste uur:

1.  I'm gonna sing

2.  U zij de glorie - Opw. 213

3.  Zoek eerst het koninkrijk van God - Opw. 40

4.  Er komen stromen van zegen - JdH 57

5.  I will meet you in the morning

6.  Heer, ik hoor van rijke zegen -JdH 132

7.  Joshua fit the battle of Jericho

8.  Scheepke onder Jezus' hoede

9.  'k Stel mijn vertrouwen - Opw.42

10.  Vader U bent goed  - Opw. 630

11.  Down by the riverside

12.  U bent hier

13. Hallelujah

14.  Battle hymn of the republic

 

Playlist tweede uur:

1.  I'm so glad Jesus lifted me

2.  Ik wil zingen van mijn Heiland - JdH  657

3.  Alpha and Omega

4.  Als g' in nood gezeten - JdH 7

5.  Breng me bij Jezus

6.  U tilt mij op

7.  Het allerbeste komt er nog aan

8.  Wat de toekomst brengen moge - Opw. 377

9.  Dat ons loflied vrolijk rijze - JdH 34

10. U bent mijn schild

11. Harmony

12. Verrassingslied

Foto: adrian-snell.com