Nederland Zingt Op Verzoek

26 november 2016, 10:00

Kamperen met de caravan; de fam Jan en Fetty Plooij uit Roden deed niets liever. Ze kampeerden jaar in, jaar uit en maakte de familie ook warm voor deze manier van vakantie vieren. Harm en Martha Tigchelaar schrijven nl; 'Ome Jan en tante Fetty hebben ons het kamperen als het ware geleerd. Zij waren zo enthousiast, dat wij 20 jaar geleden een oude tent leenden en samen met hen een weekje naar Drenthe gingen. De eerste beste nacht had het geregend en de tent was niet waterdicht, dus was alles nat. Brrr. Dat was zo'n afknapper dat we eigenlijk meteen wel weer naar huis wilden. Maar zij hielpen ons met de boel buiten in de zon te leggen, maakten een lekker ontbijtje voor ons en toen we later uit de kerk kwamen, was alles weer droog. De rest van de week bleef het gelukkig mooi weer en zijn wij zo enthousiast geworden dat we het jaar daarop ook een caravan hebben gekocht.' Afgelopen woensdag waren deze rasechte kampeerders 55 jaar getrouwd en daarom krijgen ze een lied aangeboden, namens Harm en Martha.

Playlist eerste uur;

1.  A new beginning

2.  De Here is mijn Herder - Opw. 121

3.  Als ik maar weet - JdH 17

4.  Daar zijn geen grenzen aan Jezus' macht - JdH 881

5.  Heer ik kom tot U - Opw. 125

6.  Help me, thank You

7.  Er is een God, Die hoort

8.  Ik zal er zijn- Opw. 770

9.  Kom tot uw Heiland - JdH 210

10 keep it going

11 loof de Heer

12 Alles wat ik wens

13 Sohbat Jang Benar -JdH 150

 

Playlist tweede uur;

1.  Let the sun shine

2.  'k Ben een koninklijk kind - JdH 60

3.  Lof zij de Heer - LbvdK 434

4.  You raise me up

5.  Hij die rustig en stil - JdH 133

6. I believe in the man in the sky

7.  Lichtstad met uw paar'len poorten - Glkl. 52

8.  Hallelujah

9.  De kracht van Uw liefde -Opw. 488

10 Verwend

11 Be lifted high

13 Verrassingslied