Nederland Zingt Op Verzoek

10 december 2016, 10:00

De grootste fan van Lucas Kramer kan er nog niet overuit; ze kreeg DE verjaardag van haar leven. Mevr. de Jong uit Rotterdam was werkelijk helemaal perplex toen ze voor haar verjaardag verrast werd met een thuisconcert van Lucas himself! Iedereen had zijn mond gehouden. Niemand, (binnen en buiten Sonnenburg) had het verklapt. Er was zelfs een heuse folder gemaakt, die prijkt nu op het keukenkastje van mevr. de Jong, waar op staat dat Lucas ter ere van haar verjaardag kwam zingen. Of hij toen ook haar lievelingslied heeft gezongen? We weten het niet. In ieder geval draaien wij speciaal voor mevr. de Jong; Come home…. Lucas Kramer.

Playlist eerste uur;

1.  Schuif hier maar aan

2.  Groot is Uw trouw - Opw. 123

3.  Tel uw zegeningen - JdH. 256

4.  Voetstappen in het zand

5.  Sterk in U

6.  Get on board

7.  Ik bouw op U -Opw. 24

8.  Mijn Jezus ik hou van U -Opw. 392

9.  Ave Maria

10  Fiesta Celestial

11  Verwachten - Opw. 780

12  Breng me bij Jezus

 

Playlist tweede uur;

1.  Soon and very soon

2.  Goed tussen jou en mij

3.  Mijn hulp is van U Heer - Opw. 640

4.  Come home

5.  Mijn hoop is op U Heer - Opw. 337

6.  Golden streets of glory

7.  Gebed om zegen -Opw. 710

8.  Nooit meer nacht

9.  Eens zal op die grote morgen - JdH 199

10. Zeilboot

11. This is my Father's world

12 .Verrassingslied